Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet akrilfesték készlet 8 × 10 ml-es Nevskaya Palitra St. Petersburg

2.390 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Sonnet sorozat kiváló választás diákok és feltörekvő művészek számára, műteremben, iskolában, művészeti órákon és gyakorlatokon való munkavégzéshez. 
 
A Sonnet akril színeket festéshez és kézművességhez tervezték, alkalmasak művészeti és dekorációs munkákra.
 
Fényességükben és színtisztaságukban különböznek egymástól. Használható papírra, kartonra, alapozott vászonra, fára, fémre, bőrre, kerámiára, szövetre stb. Vízzel jól hígíthatók. Időjárásállóak és vízállóak minden felületen.
Száradás után rugalmas, letörölhetetlen filmet képeznek - hosszú ideig megőrzik élénk, tiszta, telített színüket.
Jól működnek plenáris vázlatoknál, dekoratív munkáknál, valamint mindennapi festésnél és aláfestésnél akril- vagy olajművészeti alkotásoknál.
 
A gyártó a készletek pénztárcakímélő árát úgy éri el, hogy a drága szervetlen pigmenteket, kiváló minőségű szerves pigmentekre cseréli.
Gazdag pigmentek jellemzik, kiváló minőségű termék, Oroszországban, Szentpéterváron készül.
Az akril színeket nagy fedőképesség jellemzi, könnyen keverhetők egymással vagy vízzel, így különböző intenzitás és árnyalat érhető el velük.
Az átlátszatlan színeknek nagy a pigmentintenzitásuk és nagy a fedőképességük sötét felületeken is. Könnyen használható ecsettel, kézzel, bélyegzővel vagy sablonnal.
 
Környezetbarát - Az akril vizes alapú festék nem mérgező, vegán, szagtalan, nem okoz allergiás bőrreakciókat és megfelel az összes európai szabályozásnak - 3 éves kortól használható.
12 x 10 ml-es vagy 24 x 10 ml-es illetve  5 × 75 ml-es szettben kaphatók (a csillagok a fényállóságot jelölik)

Készlet tartalma: Titán fehér ***, Sárga közepes **, Világos okker ***,  Carmine ***, Mélyzöld ***, Világos kék***, Égetett umbra *** és Fekete ***
 
Javasoljuk hozzá BassoCorte Classic vagy Corte 3D feszített vásznaink bármelyikét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.