Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lukas Aquarell Studio készletek

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

A legjobb ár-érték arányú professzionális minőségű akvarell festék! Most ajándék ecsettel! 

A LUKAS egyik legpraktikusabb terméke ez az utazó akvarell készlet. Kompakt műanyag dobozban 12 szilke található. A szilketartó kivehető, a doboz fedele 3-as tagolású palettaként használható. Mérete miatt könnyen szállítható és a  szabadban való festéshez is ideális. A Lukas a már megszokott minőséget képviseli, hiszen a pigmentek kiváló fényállósága garantálja, hogy a festmény idővel sem fakul ki. Élénk, intenzív színek.

Utazáshoz javasoljuk a kis méretű akvarell könyvet, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy bárhol is jár a világban, Ön megörökíthesse a csodákat! Képeslap formájában el is küldhesse szeretteinek! 

3.790 Ft
Raktáron

A legjobb ár-érték arányú professzionális minőségű akvarell festék tubusban! 

Kezdőknek és profiknak is egyaránt ajánljuk. A Lukas a magas színvonalú alapanyagok használatával biztosítja a színintenzitást és áttetszőséget. A kiváló minőségű pigmentek fényállósága kiemelkedően magas.  

  • 12 db 12 ml-es tubusban: Chinese White, Lemon Yellow (Primary), Cadmium Yellow (hue), Cadmium Red (hue), Magenta (Primary Red), Cyan (Primary Blue), Ultramarine, Viridian (Phthalo), Yellow Ochre, Burnt Sienna, Burnt Umber, Ivory Black

 Az akvarellfestés élménye teljesebbé tehető, ha az akvarellpapír textúrája, színe, tónusa keveredik a festékkel.  Ezért érdemes különböző akvarellpapírokkal vagy tömbökkel kísérletezni!    

7.290 Ft
Raktáron
  • 230 x 90mm-es fémdoboz műanyag betéttel
  • egy kihajtható palettával
  • 1db akvarellecset, 1db ceruza
  • 16db 1/2 szilke (Chinese White, Lemon Yellow (Primary), Cadmium Yellow (hue), Magenta (Primary Red), Cadmium Red (hue), Alizarin Crimson, Cyan (Primary Blue), Ultramarine, Prussian Blue, Viridian (Phthalo), Olive Green, Yellow Ochre, English Red, Burnt Umber, Raw Umber, Payne’s Grey)
7.290 Ft
Raktáron
  • Igényes fém dobozban
  • 125 x 70 mm
  • két kihajtható palettával
  • 14 szín (Lemon Yellow (Primary), Cadmium Yellow (hue), Yellow Ochre, English Red, Cadmium Red (hue), Magenta (Primary Red), Alizarin Crimson, Cyan (Primary Blue), Ultramarine, Prussian Blue, Olive Green, Viridian (Phthalo), Raw Umber, Payne’s Grey)
7.990 Ft