Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Decola textilfesték készlet neon színek 9 × 20 ml

3.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A DECOLA textilfesték vízben oldódó, akrilát alapú NEON festék, világos és sötét textíliákhoz egyaránt megfelelő. Feltűnően világító, rikító színei miatt a minél erősebb kontraszt elérése érdekében, elsősorban sötét textilekhez javasoljuk. 
Használható mindenféle szövethez, kivéve a selymet. A festék nem áttetsző és száradás után erős, rugalmas filmet képez a felületen.
A színek harsányak és jól keverhetők, ha szeretnénk további árnyalatokat kapni.

Festés előtt javasolt kimosni az anyagot textilöblítő használata nélkül, majd száradás után kivasalni. Ruhafestéshez ajánlatos vastag papírt vagy műanyag alátétet tenni alá, hogy elkerüljük a nyomatot a textil túloldalán. 
A festék ecsettel, szivaccsal vagy hengerrel vékony rétegben egyenletesen felhordható.

A színek rögzítéséhez szükséges 24 órán száradni hagyni a textilt, majd vasalóval - gőz használata nélkül - 5 percig pamutszöveten keresztül, a szövetnek megfelelő hőmérsékleten átvasalni. A vasalás után 48 órával a termék enyhe mosószerrel, 30 °C és 40 °C közötti hőmérsékleten mosható, kímélő mosással.

A készlet tartalma:
White, Lemon, Orange, Green, Red, Azure, Rose, Violet, Black

A festék kapható még 6 x 20 ml-es alapszínek készletben, 6 x 20 ml-es trendi színekben, 12 × 20 ml-es válogatásban, 9 × 20 ml-es kiszerelésben pasztell színekben továbbá 18×20 ml-es szettben. 

Illetve komplett csomagban is megvásárolható, amely a festékeken kívül egy füles textiltáskát, ecseteket és kontúrozó festéket is tartalmaz. Ajándéknak is kitűnő ötlet!

A festékek színenként is elérhetők 50 ml-es kiszerelésben!
A teljes színskála megtekintehető itt: SZÍNSKÁLA

A textilfestés aprólékosabb kidolgozásához, szegélyek, keretek készítéséhez  vagy a pontozásos technika alkalmazásához javasoljuk a kontúrfesték használatát.  Készletei: 4 × 18 ml-es alapszínekben és a 3 × 18 ml-es metál színekben.

Kipróbálásra javasoljuk a kontúrfesték készleteit 4 × 18 ml-es alap színekben és 3 × 18 ml-es metál színekben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.