Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Festőpapírok

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Kezdő akvarell papír. Fa- és savmentes, felülete enyhén érdes, (rough) fehér vagy fényes fehér színű. Fényálló és időtálló. Az akvarell-, gouache-, és temperafestés mellett különféle száraz rajztechnikákra is alkalmas. Tökéletes választás kezdő művészeknek.

150 g/m2, 61×43 cm

150 Ft
Raktáron

250 g/m² 

Természetesen fehér, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. A nedves festék könnyen lemosható, teljesen a fehér papírig, ez azt jelenti, hogy ebben a szakaszban a festék eltávolítható a papírról. Ideális minden akvarell technikához, különösen a wet-on-wet festéshez, vízfestékhez és temperához is.

390 Ft -tól
Raktáron

275 g/m² 

Savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. A francia  „torchon” szó egy nagyon durva len struktúrát jellemez. Ilyen ennek a papírnak a felülete. A „Torchon” ideális nedves festési technikákhoz: akvarellhez, különösen „hard edge” festéshez, vízfestékhez, temperához és akrilfestékekhez.

490 Ft -tól
Raktáron

 

Természetes fehér, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. 300 g/m², enyhén érdes (matt), szatén illetve durva (rough) felületben kapható. Kiváló színtartó képességgel rendelkező akvarellpapír. Ideális minden nedves technikákhoz is. Alkalmas az akvarell mellett a gouache-, tempera- és akriltechnikákhoz egyaránt.

390 Ft -tól
Raktáron

 

265 g/m2. 90% bambuszrostot és 10% pamutot tartalmaz.

Bambusz rostokból készül, így természetes alapanyagú, időtálló és savmentes. Ez egy természetes fehér papír egyedülálló felülettel különféle festészeti és rajztechnikához. 
A bambuszpapír meleg tónusú minőségi papír, amely kiváló kontrasztot ad a különféle festékszíneknek.
Használható: akvarell, akril, pasztell, vázlatrajzok és kevert technikákhoz.

490 Ft -tól
Raktáron

A Bockingford egy gyönyörű akvarell papír, hagyományosan cilinder formában készül. Magas minőségű, hosszú élettartamú, (több száz év) savmentes. A papír felülete természetes gyapotszálak felhasználásával készül, ami egyedülálló, különleges textúrájú felületet biztosít a papírnak. Kiemeli a színeket, színtartása levéltári minőségű. Amatőr és professzionális művészeknek is ajánljuk.

Az ív mérete: 560×760 mm

Használható: akvarell, akril, áttetsző vízfesték, pasztell, toll & tinta, ceruza, szén

A Bockingford sorozat minőségi akvarell papír megfizethető áron! Kiváló ár/érték arány!

A sorozat választható felületei:

H.P: Hot pressed  -   Melegen sajtolt szatén felület
CP : Cold pressed - Hidegen sajtolt enyhén érdes felületű
Rough - Durva, érdes felület

Műszaki paraméterek: Tovább...

790 Ft
Raktáron

300 g/m² · matt és durva felületű

A 300 g/m² Hahnemühle akvarell papír természetesen fehér, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. Minden ív tartalmazza a vízjelet. Ez a papír alkalmas akvarell technikákhoz, különösen a „Wet-on-wet” festéshez, effektek készítéséhez. Erőteljes "hard edge” festéshez. Ideális különböző festési technikákhoz mint például vízfestékhez, temperához és akrilhoz.

890 Ft
Raktáron

 

Ez a kiváló minőségű olaj / akril művész papír természetes fehér, 100% -os cellulózból készül. Speciális záróréteget tartalmaz a nedvszívás megakadályozására, színtartására. Bátran ajánljuk a kezdőktől a professzionális művészekig mindenkinek. Savmentes és időtálló. 50 × 65 cm / ív

890 Ft
Raktáron
A Millford a legújabb akvarell papír, amit a St. Cuthberts Mill fejlesztett ki. Ez a Whatman papír továbbfejlesztése, amit a képzőművészek hiányoltak. A Milforddal vissszatért az annyira kedvelt akvarell papír típus. Formában készült, 100% gyapot tartalmú, (csakúgy mint az eredeti Whatman). Savmentes. Több száz évig tart el, nem fakul a színe, nem bomlik szét. Magas víz ellenállás jellemzi. Nem tartalmaz optikai fényesítő szereket, színe stabil, nem fakul. Szép egyenetlen felületű textúra.
 
Használható: akvarellhez, akrilhoz, temperához, pasztellkrétához, ceruzához, rajzszénhez
 
„ a festék gyönyörűen ül a papír felületén. Mivel ez egy keményebb papír, kevesebb festéket  fogad be, mint más puhább papírok, és a pigmentek egyre ragyogóbbak, ahogy szárad a papír. „  Barry Herniman  
 
Műszaki paraméterek: Tovább...
1.190 Ft
Raktáron

A Saunders Waterford csúcsminőségű papír, a világ talán legjobb akvarell papírja! Egyedülálló abban, hogy ez az egyetlen papír, amely magában hordozza a Brit Királyi Akvarell Társaság ajánlását. (rajta a pecséttel) 

100% gyapotból készül, a legjobb minőségű alapanyagból. Minden ív papír kálcium-karbonáttal kezelt, ami segít megakadályozni az elszíneződést, amit a légköri szennyezésben jelenlévő savak okoznának. Több száz évig eláll, nem színeződik vagy bomlik szét! A természetes fehér lap nem tartalmaz optikai fehérítőt, kiváló színstabilitást ad. 
Vonzó felületet biztosítanak a természetes gyapjúszerű szálak a papír felületén, egyedülálló az egyenetlen felülete. A felület zselatinnal írelve, ezáltal ellenáll a dörzsölésnek, más hatásoknak.

Használható: akvarell, akril, gouache (tempera), pasztellkréta, toll és tinta, ceruza, rajzszénhez és nyomtatáshoz is.

Az ív mérete: 56×76 cm

A sorozat választható elemei:

190 g/m² - 300 g/m² - 638 g/m²

H.P: Hot pressed  -   Melegen sajtolt szatén felület
CP : Cold pressed - Hidegen sajtolt enyhén érdes felületű
Rough - Durva, érdes felület

Műszaki tulajdonságok: tovább...

790 Ft -tól
Raktáron

300 g/m² · 100% pamut · matt 

Ez a magas minőségű, 100% pamutból készült merített akvarell papír természetes fehér színű, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. Minden ív tartalmazza a Hahnemühle "kakas" vízjelet. A puha, kicsit egyenetlen felület tökéletes profi művészeknek. A „William Turner” alkalmas minden nedves technikához, akvarell, vízfestékek, tempera és akrilfestékekhez.

1.790 Ft