Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Miért az Art-Center?
Tapasztalat:
Az Art-Center több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a művészkellék és művész eszköz termékcsoportok beszerzésében.
Nemzetközi kapcsolatok:
Kiemelkedően jó nemzetközi kapcsolatok művészkellék gyártókkal, művészekkel, galériákkal.
Széles termékkínálat:
A jelenleg kínált termékválaszték mellett, egyedi igények kielégítése a világ bármely részéről.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban  csak olyan termékek szerepeljenek melyek ár érték aránya  egyenletesen magas. Termékportfóliónk   lehetőséget biztosít (a széleskörű igények kielégítése mellett)  az egyedi igények kielégítésére is.  Célunk továbbá a  minőségi, tartós eszközök forgalmazása, a minőségi eszközök tesztelési, kipróbálási lehetőségének megteremtésével.

Az Art-Center művészellátó nagykereskedésünket immár  2012. év eleje óta működtetjük. A folyamatosan bővülő választék, és készletezés mellett igyekszünk hiánypótló  Magyarországon nem képviselt partnerekkel megjelenni a magyar piacon, a művészettel foglalkozó és hobby művészet iránt érdeklődők számára. A nagykereskedelem mellett, kiskereskedelmi tevékenységet is folytatunk a www.art-center.hu webáruházon keresztüli értékesítéssel.

Mottónk: értékfenntartás, művész orientált kapcsolattartás és értékesítés. Kulturális és szellemi képzőművészeti örökségünk értéktámogatása, népszerűsítése, jövőbe mutató folyamatos fejlesztése. Társadalmi felelősségvállalás, művészpatronálás, tehetségkutatás művészeti programok és szakmai fórumok szervezésével.


Adataink:


cégnév: Szín Trend kft.
szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Géza fejedelem krt. 1.
művészellátó szaküzletünk: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 15.
cégjegyzékszám: 03-09-118320
elérhetőség: info@art-center.hu
ügyfélszolgálat: +36-20-479-3245
adószám: 14806995-2-03
eu adószám: HU14806995