Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rembrandt porpasztell krétakészlet 30 db

19.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető

A Rembrandt világszerte a legtöbbet használt soft pasztell! Minőségüket a művészekkel folytatott szoros együttműködésnek köszönhetik. A hagyományos szakértelem és a pasztellgyártás több mint egy évszázados tapasztalata találkozik.   

Világhírű, master minőségű pasztellek, amelyeket csak a legtisztább pigmentekkel és a legjobb minőségű kaolin agyaggal gyártanak. Hollandiában készülnek szigorú minőség-ellenőrzési előírások szerint, minden szín egyedi pigmentációs formulával. 

A Rembrandt pasztell nem tartalmaz kemény darabokat vagy éles széleket, amelyek fényes foltokat, vagy karcolásokat okozhatnak az alkalmazása során.

Kiváló színkioldás, ragyogó és tiszta színek, magasfokú fényállóság jellemzi. A magas pigmentkoncentrációnak köszönhetően nagyon magas a színtartalom, mentes az ólom, kadmium és kobalt alapú pigmentektől! 

A készlet tartalma:

White, Lemon Yellow, Lemon Yellow, Light Yellow, Deep Yellow, Light Orange, Orange, Permanent Red Madder Lake Deep, Red Violet, Blue Violet, Ultramarine Deep, Ultramarine Deep, Prussian Blue, Phthalo Blue, Bluish Green, Permanent Green Deep, Cinnabar Green Deep, Cinnabar Green Light, Permanent Yellow Green, Olive Green, Olive Green, Yellow Ochre, Burnt Sienna, Light Oxide Red, Burnt Umber, Raw Umber, Green Grey, Grey and Black.

Egy darab pasztellkréta 12 mm vastag és 70 mm hosszú.

Mások ezeket keresték még

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.