Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

White Nights szemcsés akvarellfesték granuláló 387 Ruby Mist 1 szilke

790 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó cikkszám: 1911387

A White Nights izgalmas és különleges akvarellfestékei a granuláló azaz szemcsés festékek, mellyel érdekes 3D felületi hatás hozható létre.
A festék speciális adalékot tartalmaz, így a pigment részecskéi szemcsés effekteket és textúrákat alkotnak.

Rendkívüli tulajdonságát elsősorban a nedves alapon mutatja meg, felületkitöltésnél, nagyobb úsztatott háttereknél. A lapra kerülő nagyobb vízmennyiség teszi lehetővé a pigmentszemcsék akadálytalan áramlását, melyek aztán rétegződnek és gravitálódnak.

A hígítási arányok változtatásával más-más textúra érhető el. A mély talaj vagy a földszerű megjelenéstől akár a légies, felhős felületképzésig.
Száradást követően a pigment részecskék összetapadnak, mégis természetes megjelenésű foltokat, egyenetlen textúrát alkotnak.

A klasszikus akvarellfestészetet gazdagíthatja és új, szokatlan technikai megoldásokra inspirálhatja a művészt.
Ideális mélységek, árnyékok játékának megjelenítésére. Mindemellett alkalmas antikolásra, öregített, kopott hatású felületek megjelenítésére is.

Eredménye nagymértékben függ a papír típusától. Markánsabb felületű papír használatával jelentősen növelhetjük a hatást. Ajánljuk hozzá a német Hahnemühle válogatás tömbjét a Selectiont amely 14 féle papírt tartalmaz, így kiválóan alkalmas a kísérletezésre. 
Íves papírok közül pedig a Bockingford rough illetve CP-t.

1 szilke = 2,5 ml.

Fedettség: áttetsző
Fényállóság: kitűnő (7-8 a blue wool-skálán)
Visszamoshatóság: nem visszamostható
Pigment: P.G.19, P.R.170

A White Nights granuláló akvarellfestékek készletekben is elérhetők. 

A Nevskaya Palitra az orosz festékgyártás kiemelkedő szereplője már 1900 óta. Festékei a hagyományos alapanyagok felhasználásával készülnek, mely ötvöződik a gyártásban megjelenő technikai újításokkal.  A minőségéről ismert gyárban nagy gondossággal és szakértelemmel készülnek a termékek.  

Különleges tónusú és intenzitású tradicionális színek extra finomságú pigmentek felhasználásával. Kötőanyagként a legtermészetesebb ragasztóanyagot a gumiarábikumot használják. 

Hasonló, népszerű termékek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.