Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

ABIG

ABIG

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Ez a linóvágó készlet mindent tartalmaz, amely az A/6 -os linó nyomatokhoz szükséges. A német ABIG manufaktúra a sokszorosító technikák széles skálájának részeként kiváló minőségű lino eszközöket kínál. Az egyedülálló ár-érték arány teszi az ABIG termékeket a világ minden táján közkedvelté.

A készlet tartalma:

A/6-os méretű művész linóleum lap. A metszéshez bükkfa nyéllel és egyedülálló nyomógombos penge eltávolítóval rendelkező metsző készlet 5 féle 0,6 mm-es edzett acélból készült pengével (egy kis méretű V alakú penge finom metszéshez; egy kis méretű U alakú penge kisebb metszéshez; egy üreges U alakú 3 mm széles penge nagyobb metszéshez; egy üreges U alakú 4 mm-es penge nagyon széles metszéshez;  egy penge az élek vágásához) 20 ml vízbázisú fekete lino festék, 60 mm széles festékező henger és tintapaletta. Esztétikus műanyag dobozban.

9.390 Ft
Raktáron

Rézkarc elkészítéséhez különböző méretű és formájú kiváló minőségű német ABIG rézkarc tűket kínálunk. Edzett acélból készültek, bükkfa nyéllel. Hosszuk kb 15 cm.

1.590 Ft -tól
Raktáron

Kiváló minőségű német ABIG rézkarc tűkészlet. Acélból készült nyél, amely praktikusan az 5 tű tárolására is szolgál. A tűk menettel (csavarozva) rögzíthetőek a nyélhez. A készlet 3 db kétoldalas egyik vegén hegyes, másik végén ovális tűt illetve két db minkét végén négyszög alakú tűt tartalmaz 0,8-2 mm -es méretben. Hossza 13 cm.

6.290 Ft
Raktáron

Az ABIG ezt a pvc alapú felületet kifejezetten a művészi igényű grafikai munkákhoz fejlesztette. A 3,2 mm vastag lap megfelelő puhaságú ahhoz, hogy a metszőkéssel a legfinomabb részleteket is ki tudjuk alakítani a munka során. A készre metszett felület megfelelő alapot biztosít a tökéletes lenyomat elkészítéséhez, mert ennek megfelelően van kialakítva a linóleum lap mikrostruktúrája. Egyenletesen lehet a festéket felhengerezni és a nyomópapírra tökéletesen átadja a lenyomat készítés során a finom részleteket is. 
A sokszorosítási eljárás során többszöri lenyomat készítés után sem telítődik a linóleum lap festékkel. Könnyen tisztítható és újra felhasználható. Igényes grafikai munkákhoz jól alkalmazható, de a kezdők számára is könnyen metszhető felületű. Lehetőséget biztosít az alkotás során a könnyed megmunkáláshoz.

Ez a leggyakrabban használt és jól ismert (piacvezető) művész linóleum lap Németországban.

Technikai információ:

- 3,2 mm vastagságú
- lenolaj és parafa őrleményből készült
- szarvas-barna szín (a szín változhat)
- nem keményített felület (uni-Walton)

790 Ft -tól
Raktáron

A német ABIG fejlesztése ez a különleges, 4,5 mm vastag művész linóleum. Az általánosan használt 3,2 mm vastagsággal szemben a 4,5 mm vastag linó lapok keményebbek, nem hajlanak és jobban bírják a préselést.  Magas minőségű termék, amely könnyen vágható,  részletgazdag, könnyű megmunkálást tesz lehetővé. Egyenletesen festékezhető, egyszerűen tisztítható.

Technikai információ:

- 4,5 mm vastagságú
- lenolaj és parafa őrleményből készült
- szürke szín
- nem keményített felület (uni-Walton)

890 Ft -tól
Raktáron

ABIG linó metsző készlet a német manufaktúra egyik legnépszerűbb terméke.
A pengék 0,4 mm-es edzett acélból készültek.
A nyele ergonomikusan kialakított bükkfa.
Az összeállítás öt különböző pengét tartalmaz, továbbá egy praktikus pengeeltávolító csipeszt.

V és U alakú pengék, illetve egy penge az élek vágásához.

Csomagolás: papírdoboz

2.690 Ft
Raktáron

Kedvező árú, könnyű nikkelezett drótból készült festékező henger.
Praktikus támasztékkal az oldalán, hogy a henger -használaton kívül- ne kenje össze a munkafelületet.
A henger átmérője 20 vagy 30 mm, a gumi vastagsága 3 vagy 4 mm. A henger belseje műanyagból vagy alumíniumból készült, ami megakadályozza hogy a henger felszívja a nedvességet mint a fa hengerek esetében.
A henger egyszerűen eltávolítható a rugós acél fogantyúról ezért gyorsan és könnyen tisztítható.
Ára és minősége teszi ezt a festékező henger családot a középiskolák és főiskolák körében rendkívül népszerűvé. 

A német ABIG manufaktúra a sokszorosító technikák széles skálájának részeként kiváló minőségű festékező hengereket kínál. Valamennyi henger gumi borítása ugyanolyan jó minőségű, víz és (bizonyos korlátozásokkal) olajálló. Ez az egyedülálló ár-érték arány teszi az ABIG hengereket a világ minden táján közkedvelté.

Ajánljuk mellé a szintén német Lukas Studio Linol festéket, mely oldószermentes és vízbázisú. 12 színben és 250 ml-es kiszerelésben kapható.  

2.190 Ft -tól
Raktáron

A nyomó hengereknek nincs támaszték az oldalán, ezért ideálisak a nyomtatási és sajtolási munkákhoz. Festékezésre is felhasználhatók azonban, mert ugyanolyan minőségűek, mint a többi festékező henger. A fogantyú, a gumi és a belső henger azonos anyagból készül, átmérője kb. 48 mm. 

A német ABIG manufaktúra a sokszorosító technikák széles skálájának részeként kiváló minőségű nyomó és festékező hengereket kínál. Valamennyi henger gumi borítása ugyanolyan jó minőségű, víz és (bizonyos korlátozásokkal) olajálló. Ez az egyedülálló ár-érték arány teszi az ABIG hengereket a világ minden táján közkedvelté. 

9.390 Ft -tól