Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Skicctömbök

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

120 g/m² · 64 lap, 128 oldal

Esztétikus, kiemelkedő minőségű, műbőr borítású, keményfedeles, oldalán könyvkötött tömb. Ez a vázlattömb ideális ceruzához, szénhez és vörös okkerkrétához. A természetes fehér szín jó kontrasztokat és a színek vibrálását teszi lehetővé. Savmentes és időtálló.

1.890 Ft -tól
Raktáron

190 g/m² · természetes fehér · 80 oldal

Antracit színű, strukturált textillel bevont gyönyörű skicc könyv az igényes művészeknek. Remek ajándék! Az oldalak közötti varrás úgy lett kialakítva, hogy gond nélkül tudjon egyszerre mindkét oldalra rajzolni.

Minden füzet 40 lapos / 80 oldalas. Természetes fehér, finom szemcsés papír. A határozott tollvezérlés és a finom árnyalások lehetővé tesznek mindenféle munkát - az építészeti vázlattól kezdve a gyors, élénk színű rajzokig.

Az összes száraz technikához használható.

Savmentes és időtálló.

2.590 Ft -tól
Raktáron

140 g/m², természetes fehér, savmentes és időtálló. 

Erős, robusztus jegyzetfüzet spirálozott és ragasztott (9 × 12,5 cm) formában kapható. A lapozás sima és könnyű. A papír felülete nem csúszik, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek lehetővé teszik, hogy könnyedén széles vonalakat, természetes, széles árnyékokat alkosson. Használja ki a színek számtalan tónusát!  Akvarell ceruzákhoz is ideális. A piros szalag remek könyvjelző. 
Kemény fedeles, esztétikus, szép.

Álló (portré) és fekvő (tájkép) méretben kapható. 

990 Ft -tól
Raktáron

Világosbarna papírjával ez a tömb a friss, habos cappuccinóra emlékeztet. Ideális választás a meleg színárnyalatokhoz. A visszafogott háttéren a színek kitűnnek, és ragyognak. A fehérrel csodálatos kontrasztot hozhat létre. Kiválóan alkalmas tintával, töltőtollakkal és akril tollakkal való munkavégzésre.
Borítója diszkréten szemcsézett, úgy érzi, mintha igazi fa lenne. A belső lapok úgy vannak összefűzve a művész számára, hogy mindkét oldalon dolgozhasson a középső varrás ellenére. A skicc tömböt piros könyvjelző szalaggal egészítették ki. 

A 40 lap / 80 oldal 120 g/m²-es, Cappuccino Book ideális útitárs. A4 és A5 formában kapható, savmentes és hosszú élettartamú.

3.290 Ft -tól
Előrendelhető


Használja skicc tömbként vagy jegyzetfüzetként a 160 oldal elég helyet biztosít minden rajzához, gondolatához és ötletéhez. A természetes fehér 100 g-os papír tökéletesen alkalmas töltőtollak, tollak, tűfilcek vagy ceruzák számára. Mérete alkalmas arra, hogy mindíg magánál tartsa! (19 × 11,5 cm)

A borító klasszikusan exkluzív, ugyanakkor tökéletesen védi a DiaryFlex tartalmát. 

Betelt a DiaryFlex? Töltse újra! Csak húzza ki a jegyzetfüzetet a borítóból és cserélje le egy külön megvásárolható betétlap csomaggal!

Tökéletes ajándékötlet!

3.790 Ft
Raktáron

100% cellulóz, természetes fehér, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. 90 g/m², matt felületű, 1-oldalon ragasztott. Kiváló színtartó képességgel rendelkező skicc és pasztell papír. 

Vastagság: 90 g/m²
Tartalom: 50 lap
Méret: A2 (42 × 59,4 cm)
Szín: természetes fehér
Felület: matt
Anyaga: savmentes papír
 

3.690 Ft
Raktáron

A világos szürke sima felületű skicc papír kiválóan alkalmas tintával, töltőtollakkal és akril tollakkal való munkavégzésre. A színeknek jól áll a világosszürke felület. A témákat világosról sötétre lehet beállítani. 

Antracit színű, kemény kötésű prémium borítóval van ellátva. A belső lapok úgy vannak összefűzve a művész számára, hogy mindkét oldalon dolgozhasson a középső varrás ellenére. A skicc tömböt piros könyvjelző szalaggal egészítették ki. 

A 40 lap / 80 oldal 120 g/m²-es, Grey Book ideális útitárs. A4 és A5 formában kapható, savmentes és hosszú élettartamú.

3.290 Ft -tól
Raktáron

A 40 oldalas Sketch & Note az ideális útitárs. A természetes fehér, szemcsés 125 g/m²-es papír tökéletesen alkalmas rajzok és jegyzetek készítésére. Bármilyen típusú tollat használhat! A Sketch & Note kettesével kapható, különböző méretekben - A4 méretben az aktatáskájához, A5 hátizsákhoz vagy a zsebméretű A6-os.

Hat trendi borító készült: cseresznye / paprika a "vörös" csomagban, szarkaláb / menta a kék csomagban és babér / fukszia a szürke/pink csomagban.

990 Ft -tól
Raktáron

A Hahnemühle "Report & Art Book" skicctömb a kreatív embereknek kínál lehetőséget arra, hogy bárhol, bármikor rajzolhassanak.
Az A6 és A5 formátumú apró, praktikus füzetek mind a kabát mind a nadrág zsebében elférnek, testhezálló útitársak. 
A hangsúlyos piros varrás és a fekete selyemfényű borító exkluzív külsőt eredményez.  
Rajzoláshoz és jegyzeteléshez is tökéletes.
Akár fekvő, akár álló formátumban használjuk a  "Report & Art Bookszépen illeszkedik a kézbe.
A 130 g-os természetes fehér művészpapír struktúrája és vastagsága hagyja az élénk színeket, kontrasztokat érvényesülni. Nem üt át a másik oldalra.
A 'Report & Art Book' alkalmas bármilyen típusú ceruza használatra és még a könnyű akvarellfestésre is.
Integrált ceruzatartóval rendelkezik. Van egy kis ragasztott zsebe is a kisebb ajándéktárgyaknak, például jegyeknek, névjegykártyáknak vagy fotóknak.

130 g/m², 64 lap, 128 oldal, exkluzív megjelenés.

Ideális ajándékötlet!

2.990 Ft -tól
Raktáron

Egy diszkrét skicc papír tömb bármilyen alkalomra. Fényes fehér, sima felület. A 120 g/m² súlyú papír kellemesen rugalmas. Alkalmas minden szárazfestési technikához és minden keménységi fokozatú ceruzához. Kapható felül ragasztott vagy spirálozott változatban. A spirálozott tömbök felül perforálva vannak, hogy könnyebb legyen letépni.

50 lap / tömb

990 Ft -tól
Raktáron

A filctoll technika egyre nagyobb teret hódít, ezért a Hahnemühle kifejlesztette a legújabb innovációs termékét a Layout tömböt. 
A kifejezetten filctollhoz készült tömb vastagsága (75 g/m²) gondoskodik arról, hogy ne mosódjanak el a színek és lehetővé teszi a tökéletes árnyékolást.
Illusztrátorok, dizájnerek kedvence!  
Prezentációk készítésére is optimális.  

Savmentes és időtálló. 
Kapható: A/4; A/3; A/2

A tökéletes eredmény eléréséhez a megfelelő eszközre van szükség. A Promarker filctollak magas minőséget képviselnek, melyet egyesével illetve szettben is kínálunk.
Továbbá a mangáiról híres japán Sakura Pigma Brush ecsetfilcek is garantálják a nagyszerű végeredményt.

3.790 Ft -tól
Raktáron

Egy diszkrét skicc papír tömb bármilyen alkalomra. Fényes fehér, sima felület. A 190 g/m² súlyú papír rugalmas marad, de a folyamatos munkavégzéshez szükséges extra szilárdságot biztosítja. Alkalmas minden szárazfestési technikához és minden keménységi fokozatú ceruzához.  Kapható felül ragasztott vagy spirálozott változatban. A spirálozott tömbök felül perforálva vannak, hogy könnyebb legyen letépni.

50 lap / tömb

1.590 Ft -tól
Raktáron

120 g/m² fényes fehér, finom, sima felületű papír. 50 oldalas. Savmentes, hosszú élettartamú.A ceruza különösen simán siklik a felületén. Könnyen használható száraz rajz technikákhoz (pl ceruza, szén, vörös kréta, pasztellkréta). Kemény ceruzával is erőteljes kontrasztok teremthetők. 

1.290 Ft -tól
Raktáron

250 g/m² · fényes fehér, sima felület

A Bristol ideális vázlatokhoz, illusztrációkhoz, rajzokhoz és nyomatokhoz. A stabil, rendkívül sima felület lehetővé teszi a száraz és nedves technikával végzett munkát. A 250 grammnak köszönhetően a minőség garantált. Az anyag nem szívódik fel, a vonalak és a színek élénken jelennek meg. 
A Bristol radírálló és könnyen vágható.

Kiválóan alkalmas prezentációk készítésére is!

Alkalmazható technikák: ceruza, tus, toll, filctoll, akvarell, airbrush

Savmentes és időtálló.
Kapható A/4 és A/3 méretben.

2.990 Ft -tól
Raktáron

170 g/m²

A Hahnemühle Hand Lettering kalligráf tömb a kalligráfia-rajongóknak készült. Kalligrafikus művészekkel közösen, az egyedi igényeikhez lett kifejlesztve.

A fényes fehér sima felületű papír élénk színeket biztosít, mind a monokróm, mind a színes motívumok szépen kiemelkednek.

A/5 és A/4 méretben kapható.

1.290 Ft -tól
Raktáron

185 g/m² · 40 lap/blokk 

Ennek a papírnak selymes a felülete, ami első látásra egy közönséges papírnak tűnik. Ez a selymesség azonban különlegesen pontos rajzolást tesz lehetővé szinte teljesen elmosódás nélkül. Fényes fehér a felülete, ami lehetővé teszi az éles kontrasztokat. A tollvezetés egyszerű, amikor nagyobb nyomatékkal használjuk a ceruzát, finom rovátkákat tudunk készíteni, amivel elképzelhetetlenül sok lehetőség nyílik. Alkalmas száraz technikákhoz. Savmentes és hosszú élettartamú.

1.590 Ft -tól
Előrendelhető

Ideális a nyaraláson szerzett élmények elküldésére postán keresztül. A képeslapokhoz a „Nosztalgia” papírt használjuk. Egyszerre erős és rugalmas. Alkalmas különböző technikákhoz és postán való feladásra. A papír finom felületének köszönhetően a toll szinte magától siklik a papíron. Tollal is jól rajzolható és a szálázása miatt minden típusú munkához használható, az építészeti tervektől a gyors színes vázlatokig. Alkalmas minden száraz és nedves technikához. Savmentes, hosszú élettartamú. A hátoldalán előrenyomtatott képeslap forma található.

1.590 Ft
Raktáron

Kiváló ár/érték arány! Két darab A/4-es egyenként 100 oldalas 96 g/m²-es skicc tömb ajándék fémdobozos grafitceruza készlettel. (H, B, 2B, 4B, 6B, 8B)
Használható ceruza, szén, pasztell technikához.
A művészek szeretik a papírt a lágyságért. A 96 grammos tömb 100% faforgácsból készült, rendkívül finom szemcsézettséggel és tapadással rendelkezik. Savmentes és időtálló.
Méret: A/4 Felül ragasztott kötésű.

5.290 Ft
Raktáron

Újratölthető betétlap a DiaryFlex noteszhez. 80 lap, 160 oldal, 100 g/m².  Húzza ki a jegyzetfüzetet a borítóból és cserélje le!

1.690 Ft
Raktáron

140 g/m² skicc tömb

Természetes fehér, savmentes és időtálló.

2.290 Ft -tól
Raktáron

105 g/m²

A  Hahnemühle  Bamboo  bambusz  skicc  tömb  az  első  skicc tömb, ami bambuszrostból készült. (90 % bambusz és 10% pamut) Természetes fehér,  egyedülálló durva (rough) felületű.  Ez a meleg tónusú, kiváló minőségű papír nagyszerű kontrasztot biztosít. Használható minden száraz technikához. Kimagaslóan időtálló. A Hahnemühle Bamboo megújuló bambusz fű felhasználása miatt természetes, környezetbarát és fenntartható papírgyártást tesz lehetővé.

A  skicc  tömbök  A5  és  A4 formátumban kaphatóak, és 128 oldalasak.

4.590 Ft -tól
Raktáron

A manga Layout & Illustration rajztömb tökéletes választás azoknak akik filctollal, markerekkel, tintával, tűfilccel készítenek illusztrációkat, grafikákat. 
Ideális mangákhoz és képregényekhez.
Savmentes és időtálló papírok.
Természetes fehér felülete ragyogó és pontos rajzokat tesz lehetővé.
A  40 lapból álló tömb teljesen sima, így az eszköz siklik a papíron, nem karcos.
A rétegek szépen egymásra vihetők.

A manga rajzok további kedvelt eszközei a tűfilcek és a filctollak. Kiemelten ajánljuk a Promarker 12 darabos MANGA készletét. Sikeresen lehet vele képregényszerű stílusban alkotni, a manga művészetének jegyeit tökéletesen alkalmazni.
A válogatásból kikeverhetőek a bőrszín tónusai, de a mangára jellemző vibráló, élénk színek is megtalálhatóak.

 

2.790 Ft
Raktáron

Kiváló ár/érték arány! A/3-as 100 oldalas 96 g/m²-es skicc tömb ajándék fémdobozos grafitceruza készlettel. (H, B, 2B, 4B, 6B, 8B)
Használható ceruza, szén, pasztell technikához.
A művészek szeretik a papírt a lágyságért. A 96 grammos tömb 100% faforgácsból készült, rendkívül finom szemcsézettséggel és tapadással rendelkezik. Savmentes és időtálló.
Méret: A/3 Felül ragasztott kötésű.

5.290 Ft
Raktáron

120 g/m²

Különleges savmentes rajzpapír - nátronpapír okkersárga színű, kissé durva (rough) felületű. A nátronpapír erős színe érdekes hátteret eredményez. Használható grafittal, rajzszénnel, színes- és pasztell ceruzával.

850 Ft -tól
Előrendelhető

A Hahnemühle új tömbje a Black Book különleges, mélyfekete lapokat tartalmaz sima felülettel. 
Eredetileg pasztellhez és kontrasztos színű vázlatokhoz készült, de sokoldalúsága hamar megmutatkozott.
Bármely száraz technikához kiválóan alkalmas. Továbbá egyéb kreatív tevékenységekre is, úgy mint scrapbooking, fotóalbumként, vendékönyvként, naplónak stb.
Az élénk színek különösen jól érvényesülnek benne.
Spirálos kötése biztosítja a könnyű lapozhatóságot.

Adatok:
30 lap
A/5 méret
fekvő
250 g.


 

 

4.790 Ft
Raktáron

120 g/m² · vázlat- és jegyzetfüzet

Ezzel a praktikus vázlatnaplóval mostantól vizualizálhatja személyes benyomásait és gondolatait szavakban és képekben. Ezek a naplók tökéletes társa a mindennapi életnek, valamint az utazásoknak, találkozóknak stb. A baloldali lapok a személyes jegyzetekre vonatkoznak, és a jobb oldali lapok üresek. Így könnyedén megtervezheti az emlékei és ötleteinek rajzát ceruzával, faszénnel, vörös okkerrel, zsírkrétával, vagy színes tollakkal a jobb oldalán, a jegyzetekkel és kulcsszavakkal szemben.

A praktikus vázlatnapló spirálkötözött és könnyen használható, ha laposan fekszik. Mindegyik vázlatnapló hátulján egy zseb található a kis emlékek, szuvenirek, jegyzetek vagy apró tárgyak számára. Szintén biztosított: Két címke a fedél személyre szabásához.

1.890 Ft -tól