Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Skicctömbök

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

100% cellulóz, természetes fehér, savmentes, fényálló és rendkívül időtálló. 90 g/m², matt felületű, 1-oldalon ragasztott. Kiváló színtartó képességgel rendelkező skicc és pasztell papír. 

Vastagság: 90 g/m²
Tartalom: 50 lap
Méret: A2 (42 × 59,4 cm)
Szín: természetes fehér
Felület: matt
Anyaga: savmentes papír
 

3.690 Ft
Előrendelhető

Kiváló ár/érték arány! Két darab egyenként 100 oldalas 96 g/m²-es skicc tömb ajándék fémdobozos grafitceruza készlettel. (H, B, 2B, 4B, 6B, 8B)
Használható ceruza, szén, pasztell technikához.
A művészek szeretik a papírt a lágyságért. A 96 grammos tömb 100% faforgácsból készült, rendkívül finom szemcsézettséggel és tapadással rendelkezik. Savmentes és időtálló.
Méret: A/4 Felül ragasztott kötésű.

4.990 Ft
Raktáron

Egy diszkrét skicc papír tömb bármilyen alkalomra. Fényes fehér, sima felület. A 120 g/m² súlyú papír kellemesen rugalmas. Alkalmas minden szárazfestési technikához és minden keménységi fokozatú ceruzához. Kapható felül ragasztott vagy spirálozott változatban. A spirálozott tömbök felül perforálva vannak, hogy könnyebb legyen letépni.

50 lap / tömb

830 Ft -tól
Raktáron

120 g/m² · 64 lap, 128 oldal

Esztétikus, kiemelkedő minőségű, műbőr borítású, keményfedeles, oldalán könyvkötött tömb. Ez a vázlattömb ideális ceruzához, szénhez és vörös okkerkrétához. A természetes fehér szín jó kontrasztokat és a színek vibrálását teszi lehetővé. Savmentes és időtálló.

1.590 Ft -tól
Raktáron

190 g/m² · természetes fehér · 80 oldal

Antracit színű, strukturált textillel bevont gyönyörű skicc könyv az igényes művészeknek. Remek ajándék! Az oldalak közötti varrás úgy lett kialakítva, hogy gond nélkül tudjon egyszerre mindkét oldalra rajzolni.

Minden füzet 40 lapos / 80 oldalas. Természetes fehér, finom szemcsés papír. A határozott tollvezérlés és a finom árnyalások lehetővé tesznek mindenféle munkát - az építészeti vázlattól kezdve a gyors, élénk színű rajzokig.

Az összes száraz festéshez használható.

Savmentes és időtálló.

2.290 Ft -tól
Raktáron

Kifejezetten filctollakhoz tervezett 75 g/m² vastag tömb.  Nem mosódnak el a színek. Savmentes és időtálló. 

3.290 Ft -tól
Előrendelhető

120 g/m²

Különleges savmentes rajzpapír - nátronpapír okkersárga színű, kissé durva (rough) felületű. A nátronpapír erős színe érdekes hátteret eredményez. 40 oldalas, irkafűzött, rugalmas és hajlékony. Használható grafittal, rajzszénnel, színes- és pasztell ceruzával.

690 Ft
Előrendelhető

120 g/m²

Különleges savmentes rajzpapír - nátronpapír okkersárga színű, kissé durva (rough) felületű. A nátronpapír erős színe érdekes hátteret eredményez. 160 oldalas, spirál kötésű , masszív, kemény borítóval. A hátlapon egy zseb található, amely helyet biztosít a jegyzeteknek. Használható grafittal, rajzszénnel, színes- és pasztell ceruzával.

2.590 Ft
Raktáron

140 g/m², természetes fehér, savmentes és időtálló. 

Erős, robusztus jegyzetfüzet spirálozott és ragasztott (9 × 12,5 cm) formában kapható. A lapozás sima és könnyű. A papír felülete nem csúszik, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek lehetővé teszik, hogy könnyedén széles vonalakat, természetes, széles árnyékokat alkosson. Használja ki a színek számtalan tónusát!  Akvarell ceruzákhoz is ideális. A piros szalag remek könyvjelző. 
Kemény fedeles, esztétikus, szép.

Álló (portré) és fekvő (tájkép) méretben kapható. 

890 Ft -tól
Raktáron

170 g/m²

A Hahnemühle Hand Lettering kalligráf tömb a kalligráfia-rajongóknak készült. Kalligrafikus művészekkel közösen, az egyedi igényeikhez lett kifejlesztve.

A fényes fehér sima felületű papír élénk színeket biztosít, mind a monokróm, mind a színes motívumok szépen kiemelkednek.

A/5 és A/4 méretben kapható.

1.290 Ft -tól
Raktáron

Ideális a nyaraláson szerzett élmények elküldésére postán keresztül. A képeslapokhoz a „Nosztalgia” papírt használjuk. Egyszerre erős és rugalmas. Alkalmas különböző technikákhoz és postán való feladásra. A papír finom felületének köszönhetően a toll szinte magától siklik a papíron. Tollal is jól rajzolható és a szálázása miatt minden típusú munkához használható, az építészeti tervektől a gyors színes vázlatokig. Alkalmas minden száraz és nedves technikához. Savmentes, hosszú élettartamú. A hátoldalán előrenyomtatott képeslap forma található.

1.590 Ft
Raktáron

250 g/m² · fényes fehér, sima felület

A Bristol ideális vázlatokhoz, illusztrációkhoz, rajzokhoz és nyomatokhoz. A stabil, rendkívül sima felület lehetővé teszi a száraz és folyékony technikával végzett munkát. Az anyag nem szívódik fel, a vonalak és a színek élénken jelennek meg. 

Technikák: ceruza, tus,toll, filctoll, airbrush

Savmentes és időtálló.

2.790 Ft -tól
Raktáron

A Hahnemühle új "Report & Art Book" a kreatív embereknek kínál lehetőséget arra, hogy bárhol, bármikor rajzoljon. Az A6 és A5 formátumú apró, praktikus füzetek mind a dzsekik, mind a nadrág zsebében elférnek. A rajzoláshoz és az íráshoz is tökéletesen megfelel. Akár fekvő, akár álló formátumban használja a  "Report & Art Bookszépen illeszkedik a kézbe. A 130 g-os természetes fehér művészpapír struktúrája és vastagsága engedi az élénk színeket, kontrasztokat, színes vázlatokat, nem üt át a másik oldalra. A 'Report & Art Book' alkalmas bármilyen típusú ceruzára és még a könnyű akvarellfestésre is. Integrált ceruzatartóval rendelkezik. A kis ragasztott zseb a kisebb ajándéktárgyaknak, például jegyeknek, névjegykártyáknak vagy fotóknak ad helyet. A "Report & Art Book" ideális mobil portfólió, egy okostelefon vagy mini tablet méretében. 

130 g/m², 64 lap, 128 oldal exkluzív megjelenés.

Ideális ajándékötlet!

2.690 Ft -tól
Raktáron

105 g/m²

A  Hahnemühle  Bamboo  bambusz  skicc  tömb  az  első  skicc tömb, ami bambuszrostból készült. (90 % bambusz és 10% pamut) Természetes fehér,  egyedülálló durva (rough) felületű.  Ez a meleg tónusú, kiváló minőségű papír nagyszerű kontrasztot biztosít. Használható minden száraz technikához. Kimagaslóan időtálló. A Hahnemühle Bamboo megújuló bambusz fű felhasználása miatt természetes, környezetbarát és fenntartható papírgyártást tesz lehetővé.

A  skicc  tömbök  A5  és  A4 formátumban kaphatóak, és 128 oldalasak.

3.990 Ft -tól
Raktáron

A világos szürke sima felületű skicc papír kiválóan alkalmas tintával, töltőtollakkal és akril tollakkal való munkavégzésre. A színeknek jól áll a világosszürke felület. A témákat világosról sötétre lehet beállítani. 

Antracit színű, kemény kötésű prémium borítóval van ellátva. A belső lapok úgy vannak összefűzve a művész számára, hogy mindkét oldalon dolgozhasson a középső varrás ellenére. A skicc tömböt piros könyvjelző szalaggal egészítették ki. 

A 40 lap / 80 oldal 120 g/m²-es, Grey Book ideális útitárs. A4 és A5 formában kapható, savmentes és hosszú élettartamú.

2.890 Ft -tól
Raktáron

Világosbarna papírjával ez a tömb a friss, habos cappuccinóra emlékeztet. Ideális választás a meleg színárnyalatokhoz. A visszafogott háttéren a színek kitűnnek, és ragyognak. A fehérrel csodálatos kontrasztot hozhat létre. Kiválóan alkalmas tintával, töltőtollakkal és akril tollakkal való munkavégzésre.
Borítója diszkréten szemcsézett, úgy érzi, mintha igazi fa lenne. A belső lapok úgy vannak összefűzve a művész számára, hogy mindkét oldalon dolgozhasson a középső varrás ellenére. A skicc tömböt piros könyvjelző szalaggal egészítették ki. 

A 40 lap / 80 oldal 120 g/m²-es, Cappuccino Book ideális útitárs. A4 és A5 formában kapható, savmentes és hosszú élettartamú.

2.890 Ft -tól
Raktáron

A 40 oldalas Sketch & Note az ideális útitárs. A természetes fehér, szemcsés 125 g/m²-es papír tökéletesen alkalmas rajzok és jegyzetek készítésére. Bármilyen típusú tollat használhat! A Sketch & Note kettesével kapható, különböző méretekben - A4 méretben az aktatáskájához, A5 hátizsákhoz vagy a zsebméretű A6-os.

Hat trendi borító készült: cseresznye / paprika a "vörös" csomagban, szarkaláb / menta a kék csomagban és babér / fukszia a szürke/pink csomagban.

890 Ft -tól
Raktáron

140 g/m² skicc tömb

Természetes fehér, savmentes és időtálló.

2.290 Ft -tól
Raktáron

Egy diszkrét skicc papír tömb bármilyen alkalomra. Fényes fehér, sima felület. A 190 g/m² súlyú papír rugalmas marad, de a folyamatos munkavégzéshez szükséges extra szilárdságot biztosítja. Alkalmas minden szárazfestési technikához és minden keménységi fokozatú ceruzához.  Kapható felül ragasztott vagy spirálozott változatban. A spirálozott tömbök felül perforálva vannak, hogy könnyebb legyen letépni.

50 lap / tömb

1.590 Ft -tól
Raktáron

185 g/m² · 40 lap/blokk 

Ennek a papírnak selymes a felülete, ami első látásra egy közönséges papírnak tűnik. Ez a selymesség azonban különlegesen pontos rajzolást tesz lehetővé szinte teljesen elmosódás nélkül. Fényes fehér a felülete, ami lehetővé teszi az éles kontrasztokat. A tollvezetés egyszerű, amikor nagyobb nyomatékkal használjuk a ceruzát, finom rovátkákat tudunk készíteni, amivel elképzelhetetlenül sok lehetőség nyílik. Alkalmas száraz technikákhoz. Savmentes és hosszú élettartamú.

1.590 Ft -tól
Raktáron

120 g/m² fényes fehér, finom, sima felületű papír. 50 oldalas. Savmentes, hosszú élettartamú.A ceruza különösen simán siklik a felületén. Könnyen használható száraz rajz technikákhoz (pl ceruza, szén, vörös kréta, pasztellkréta). Kemény ceruzával is erőteljes kontrasztok teremthetők. 

1.290 Ft -tól
Raktáron


Használja skicc tömbként vagy jegyzetfüzetként a 160 oldal elég helyet biztosít minden rajzához, gondolatához és ötletéhez. A természetes fehér 100 g-os papír tökéletesen alkalmas töltőtollak, tollak, tűfilcek vagy ceruzák számára. Mérete alkalmas arra, hogy mindíg magánál tartsa! (19 × 11,5 cm)

A borító klasszikusan exkluzív, ugyanakkor tökéletesen védi a DiaryFlex tartalmát. 

Betelt a DiaryFlex? Töltse újra! Csak húzza ki a jegyzetfüzetet a borítóból és cserélje le egy külön megvásárolható betétlap csomaggal!

Tökéletes ajándékötlet!

3.790 Ft
Raktáron

Újratölthető betétlap a DiaryFlex noteszhez. 80 lap, 160 oldal, 100 g/m².  Húzza ki a jegyzetfüzetet a borítóból és cserélje le!

1.690 Ft