Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet brush kétvégű alkoholos ecsetfilc

A Sonnet Brush ecsetfilcek kifejezetten rugalmas, elasztikus heggyel rendelkeznek, melynek előnye, hogy –akár egy húzással- különböző vonalvastagságok hozhatók létre. Ez az ecsetfilc papírhoz történő nyomásával szabályozható és könnyen irányítható. Így puha átmeneteket és finom részleteket is rajzolhatunk.

Az ecsetfilc ikerhegyű. Egyik vége egy 7 mm-es vágott hegy, másik vége pedig egy vékony, rugalmas kerek.

A Sonnet ecsetfilc alkohol alapú, mely gyorsan szárad és vízálló eredményt biztosít. Száradást követően színei élénkek, nem fakulnak, mely erős pigmentáltságuknak köszönhető.
A színek könnyen rétegezhetők és jól keverednek, így egyszerű új árnyalatok létrehozása.
Színei széles palettán mozognak. A vibráló, élénk színektől a finom, pasztell árnyalatig. 
 

A brush markerek magas minőségűek, így hosszú az élettartamuk. Nem toxikusak. Formájuk háromszög, mely biztosítja a kényelmes, ergonomikus fogást egy esetleges hosszabb munka esetén.
Figyeljünk oda arra, hogy a kupakot használat után azonnal helyezzük vissza, mert a hegy könnyen kiszáradhat!

A Sonnet twin brush sokoldalúan alkalmazható. A papíron kívül műanyagra, fémre, porcelánra, üvegre.  Tökéletes választás képregények, mangák, tervrajzok, illusztrációk és bármely kreatív tevékenység készítéséhez!  

A Sonnet ecsetfilc 12-es és 24-es készletek formájában található meg webáruházunkban.
START szett 12 darabos
BOTANIKUS szett 12 darabos
LANDSCAPE szett 12 darabos
 

START szett 24 darabos
BOTANIKUS szett 24 darabos
HYGGE szett 24 darabos
TRAVEL szett 24 darabos

Ha valaki nem a brush típusú markereket kedveli, akkor ajánljuk a Sonnet kétvégű alkoholos filceket, melyek egyesével is elérhetők 110 színben, illetve 6 féle 12 darabos készletben is.  

A Sonnet márka időtlen voltát bizonyítja markereinek korszerű eleganciája, finom stílusa, egyedi színvilága és modern kivitele.

A marker a Szentpétervári híres Nevskaya Palitra terméke. 1900 óta ötvözik a hagyományos gyártási folyamatokat a modern technológiával, így garantálva a kimagasló minőséget.

Az optimális eredmény eléréséhez feltétlenül megfelelő papírt javaslunk. A markerekhez gyártott német Daler Rowney Marker tömb vagy a száraz és vizes technikára is alkalmas Daler Rowney Mixed Media tömb tökéletes választás.  

Ezen kívül ajánljuk az amerikai Strathmore 400-as szériájú markertömbjét. 190 grammos, ragasztott, sima lapjai tömörek, nehezek és ellenállnak az átszivárgásnak.  
 

Rendezés: