Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Borciani Bonazzi kétvégű utazó akvarellecset Il Doppio

12.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 26878

Borciani Bonazzi No 710 IL DOPPIO utazó ecset

Az Il Doppio egy olyan utazó ecset, mely dupla fejjel rendelkezik lezárható kupakokkal.
Kézzel, manufakturális eljárással készült Olaszországban.
Azoknak a művészeknek fejlesztették, akik szeretnének egy praktikus, funkcionális eszközt, melyet utazásaik során magukkal vihetnek és akár a szabadban is dolgozhatnak vele.
A fejek méretei kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy a plein air és urban sketching technikák széles skáláját lefedjék.
Bármely vízes technikához tökéletes.

A DOUBLE két eltérő feje különböző szintetikus szálból áll.

I. Az egyik egy kerek –a már jól ismert szabadalmaztatott- HIDRO® szál, amely a mókusszőrt hivatott kiváltani. Szilikon alapon tripla sárgaréz drótkötéssel.
Az innováció lényege, hogy óriási vízfelvevő képességgel rendelkezik, de lassan, egyenletesen adja azt le festés közben. Kis és közepes hátterek készítéséhez ajánlott. Mérete: 2/0

II. A másik vége egy szintetikus Kolinsky szál, mely a természetes szőr professzionális utánzata. Kerek, nagy tömörségű, tűhegyű ecset, mellyel nagy precizitással, a finom részleteket lehet kidolgozni. Élek, kontúrok és vékony vonalak húzására alkalmas.
Nikkelezett, sárgaréz hüvelyben végződik. Mérete: 10

Az Il Doppio utazó ecset nyele alkalmazkodik a két végéhez. A keskeny ecsetfejektől kiszélesedik, ergonomikus, kényelmes tartást garantál. Fényes fekete, nikkelezett sárgaréz kupakjai biztosítják a szellőzést, így az ecset vizesen is eltehető. A rajta található grafika pedig egyértelművé teszi, hogy melyik oldalon melyik fej található.

Gyakorlatilag egyben két ecsetet kaphatunk!
Használható: akvarell, akril, gouache, tempera.
Az ecset mérete 173 mm, átmérője 13 mm.

Ha szeretné valami különlegessel meglepni szeretteit, ez a Borciani Bonazzi Il Doppio utazó ecset tökéletes ajándék!

A Borciani Bonazzi kézzel készült ecseteinek lényege, hogy a hagyományokon alapuló, 70 éves tapasztalatra épülő, generációkon átívelő ecsetgyártás a legmagasabb szintű szaktudással párosul. A precíz, kézzel készült munkafolyamatok összefonódnak a gépi, előkészítő folyamatokkal. Így egyesülhet a kézműves manufaktúra a korszerű technológiával, de elkerülhető a tömegtermelés.  

Hasonló, népszerű termékek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.