Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Renesans

Renesans

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

A Renesans pasztellek kézzel készültek. A gyártó a legmagasabb minőségi paraméterekkel rendelkező száraz pigmenteket használt az előállítás során, beleértve a Lengyelországban kivont kaolint is. A pasztelleket természetes módon szárítják.

A Renesans pasztellek puhák és könnyen használhatók, az intenzív színekkel művészi hatásokat érhetünk el. A lágy pigmentszemcsék színei tiszták és erősek, jól tapadnak a papír felszínén, könnyen porlanak. A kréták nagyméretűek (8 cm hosszú, 1 cm szélesek)  ez lehetővé teszi, hogy lendületes, gyors technikával látványos, bársonyos felületű képeket hozzunk létre. A pasztellrudak mivel finoman porlanak, könnyen felhordhatók textúrált papírokra. Hatása nagyban függ a felhasznált papír milyenségétől. A festékszemcsék, kizárólag a felület bolyhossága, érdessége révén tapadnak meg. A puha krétát kezünkkel, gyúrható radírral, vagy gyurmaradírral és speciális pasztell radírral elkenhetjük vagy visszatörölhetjük. A kész munkát fixatívval óvjuk meg.

A 12 színű készlet tartalma: 1 Titanium white, 2 Naples yellow pale, 8 Orange, 35 Vermilion, 44 Deep magenta, 70 Deep ultramarine, 66 Paris blue, 91  Emerald green (hue), 85 Venice green, 109 Kassel earth, 116 Poznan grey, 119 Vine black

2.790 Ft