Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Strathmore Mixed Média Toned Tan színezett univerzális tömb 300 g 15 × 20 cm

2.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető

A Strathmore Mixed Mádia tömb egy nagyon sokoldalú, univerzális tömb.
Ideális akvarellhez, gouache-hoz, akrilhoz, tintához, grafithoz, tollhoz, zselés tollhoz, markerekhez, ceruzához, szénhez, pasztellhez és kollázshoz is.
Kitűnő minőségű tömb ahol egyesítették az akvarellpapír tulajdonságait a strapabíró 300 grammos rajzpapír jellemzőivel. Így jött létre egy olyan felület, amely egyaránt megfelel a vizes és száraz technikákhoz illetve a vegyes technikájú alkotások teljes skálájához.

Anyagában bézsre színezett lapokat tartalmaz, amely lehetőséget biztosít a fehér tónusok, fedő fehérek alkalmazására. Csúcsfényeket és igazi mélységélességet jeleníthetünk meg a munkánkban.

A Strathmore Toned papírok 100%-ban újrahasznosítottak, és 30%-ban újrafeldolgozott farostot tartalmaznak, ami egyfajta textúrát kölcsönöz a papírnak.

A hátsó borító kemény kartonból készül, amely védi a lapokat és alátétként is szolgál. Ragasztva felül a rövidebb oldalon.

Ez a különleges skicc tömb ideális kísérletezéshez, gyors tanulmányokhoz, vázlatok és csendélet készítéséhez.
Kiválóan alkalmas kültéri és beltéri használatra egyaránt.
15 lapot tartalmaz.

A Strathmore Paper Company 1892-ben alakult az Egyesült Államokban. A Strathmore márka hamarosan az egyik legmagasabb minőségű művészeti papírként vált ismertté, amelyet a legkiválóbb művészek használtak és használnak napjainkban is világszerte. A márka bogáncs szimbóluma az évek során más megjelenést kapott, de a Strathmore képzőművészeti papírok minősége felülmúlhatatlan maradt.

Hasonló, népszerű termékek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.