Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Master Class művész színesceruza készlet fém dobozban 36 darabos

14.590 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Az Extra-fine Artists’ színes ceruza Master Class sorozatát a Nevskaya Palitra kifejezetten professzionális munkákhoz tervezte a legmagasabb minőség jegyében.

Prémium kategóriája által művészeknek, tervezőknek és illusztrátoroknak ajánljuk. Festéshez, rajzoláshoz és vegyes technikával történő megmunkáláshoz remekül alkalmazható, ugyanis rendkívüli módon egyesíti a színes ceruzák és az akvarell ceruzák előnyös tulajdonságait.

A készlet az alapszíneket, és azok gazdag árnyalatait tartalmazza.

A ceruzák bélésében lévő kiváló minőségű telített pigmentek fokozott fényállósággal, intenzitással és színtisztasággal rendelkeznek. Átmérőjük 3,8 mm.
A pigmentek extra-finom csiszolása biztosítja a felhordás lágyságát, a színek keverésének és egyenletes színátmenetek készítésének lehetőségét.

A ceruzák puha cédrusfából készültek, ami lehetővé teszi a ceruzavégek könnyű és
gyengéd faragását illetve hegyezését. Formájuk kerek.

Az exkluzív fémdoboz a ceruzák elsőrangú minőségéhez méltó tárolását biztosítja, továbbá a készlet elegáns hordozását is lehetővé teszi. A ceruzák stabilan elfektethetők, nem rázkódnak vagy töredeznek, mert egy erre kialakított műanyag bliszterben vannak.

A készlet színei: White, Flesh, Cadmium lemon, Cadmium yellow medium, Orange, Cadmium red light, Cadmium red deep, Carmine, Pastel rose, Pink dark, Claret, Quinacridone violet, Violet, Royal blue, Celestial blue, Azure blue, Paris blue, Ultramarine, Cobalt violet, Prussian blue, Turquise blue, Sap green, Green, Juniper, Cedar green, Emerald green, Olive green, Yellow ochre, Gold ochre, Mars orange, Walnut, Burnt umber, Mars brown, Indian red, Graphite, Black.

A Master Class színesceruza készlet kapható még 12-es papírdobozos, 24-es papírdobozos, 24-es fémdobozos és 48-as fémdobozos kiszerelésben. 

Az orosz festékgyártás 1900 óta széleskörű tapasztalatra épül. A híres Nevskaya Palitra cég hagyományos recepteket alkalmaz, melyet ötvöz a modern gyártási technológiával. Innovatív termékeik a restaurálás területén is olyan remekművek helyreállításában vettek részt, mint a Szent Bazil Székesegyház, a Nagy Kreml Palota, festmények a Hermitage Múzeum gyűjteményéből stb. 
A társaság ma már az összes képzőművészeti anyag és kiegészítők, eszközök gyártásában az élen jár.    

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló, népszerű termékek: