Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Master Class prémium porpasztell kréta 30 darabos készlet

20.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Master Class porpasztell egy magas minőségű, művészek számára létrehozott prémium kategóriájú porpasztell.
Egy meglehetősen lágy krétáról van szó, amely maximális koncentrációban pigmenteket és természetes kötőanyagot tartalmaz.
Az egyes pasztellszínek receptje a felhasznált pigment jellemzőinek teljeskörű figyelembevételével készült. Ez biztosítja a puhaságot, a bársonyosságot és a nagy fedőképességet.
A Master-Class pasztell könnyen felvihető, jól keveredik árnyékoláskor, és akár 5 réteg átfedést is lehetővé tesz. 
Szinte alig morzsolódik és bársonyosan kellemes nyomot hagy maga után. A textúrált papírra maxiálisan tapad, egyszerű beledolgozni és pórusait szépen, egyenletesen tömíti.
A szett színpalettája úgy van kialakítva, hogy a művész a lehető legjobban kitudja használni a pasztell lehetőségeit.
A Master Class pasztellkréta abszolút alkalmas a vegyes technikára. Jól társítható más művészeti grafikai vagy festészeti eszközökkel. De elsősorban javasoljuk a Nevskaya Palitra Sonnet saját porpasztell ceruzáját, melyek színárnyalata tökéletesen megegyezik a közös gyártó és brandből fakadóan.

Természetesen a Master Class softpasztell másként viselkedik a különböző textúrájú papírokon. Továbbá nagyban függ az adott művész saját technikájától is.
Mindenképpen pasztellpapír vagy mixed média papír alkalmazását tanácsoljuk.
A kész munka biztonsága és hosszú eltarthatósága érdekében pedig feltétlenül a fixálóval történő zárást ajánljuk. A kézzel történő összemosás mellett praktikus a pasztell kés használata.

Kréta hossza - 65 mm, hengeres formájú, átmérője - 10 mm
Csomagolása: Igényes megjelenésű, fekete, vastag kartondoboz. A dobozban szivacsalap, melyben nem mozdulnak el a kréták.
A szett tartalma: 104 White, 222 Naples Flesh, 354 Petersburg Rose, 308 Rose Fles, 264 Lemon Light, 221 Yellow Deep, 377 Orange Light, 312 Vermillion, 378 Red Medium, 317 Madder Lake Red, 605 Violet Light, 607 Violet, 509 Cobalt Blue, 505 Cobalt Blue Medium (HUE), 511 Ultramarine, 518 Prussian Blue, 545 Marine Green, 753 Bright Green, 710 Green Deep, 704 Chromium Oxide, 752 Chromium Oxide Light, 754 Olive Green, 205 Gold Ochre, 437 Burnt Sienna Dark, 604 Caput Mortuum, 408 Burnt Amber, 824 Light Grey, 826 Dark Grey, 825 Neutral Grey, 828 Cold Black.

A készlet 15 darabos kiszerelésben is elérhető. 

Hasonló, népszerű termékek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.