Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet olajfesték készlet 12 × 10 ml-es Nevskaya Palitra St. Petersburg

3.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Sonnet olajfesték készlet tökéletes választás diákok számára, illetve azoknak akik még csak most kezdenek olajfestékkel dolgozni. A gyártó az ár és a minőség optimális arányára helyezte a hangsúlyt. Kiváló választás a stúdióban végzett munkához és a gyakorlathoz is, valamint művészeti órák és szabadtéri- vagy beltéri tevékenységek számára.
A Nevskaya Palitra a legrégebbi és a leghíresebb orosz művészfesték gyártó.
A festékek gyártása során fényálló szerves pigmenteket alkalmaznak (színtónusukban hasonlóak a drágább kadmium- és kobalt-pigmentekhez). 
A Sonnet olajfestékek palettája tartalmazza a kezdők számára elengedhetetlen legnépszerűbb színeket. A legtöbb festéknek ugyanaz a száradási ideje, amely kiszámíthatóbbá teszi a munkafolyamatot.  Az analóg pigmentek tónusa (a címkén „A” jelöléssel) pontosan megfelel az eredeti színek színének.
Használható papírra, kartonra, vászonra, fára, bőrre, fémre és szövetre történő festésre. 
A Sonnet olajfesték készlet lehetővé teszi, hogy átérezze az anyaggal való munka finomságait, amelyek értékesek lesznek a professzionálisabb sorozatokra való áttérésben. 
A Sonett olajat külön tubusokban vagy 8 és 12 színben készítik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készlet színei és a csomag a gyártó tételétől függnek. 

Javasoljuk hozzá BassoCorte Classic vagy Corte 3D feszített vásznaink bármelyikét.

A készlet tartalma: cinkfehér, titán fehér, citrom, világos sárga vagy középsárga, világos piros vagy mély vörös, kármin, ultramarin kék, világos kék vagy középkék, ftalo zöld vagy fűzöld, okker vagy arany okker, égetett umbra, lámpa fekete.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 03. 05.
Szépek a színek vásznon,fán is.Jó vele dolgozni késsel és ecsettel egyaránt