Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet olajfesték készlet 8 × 10 ml-es Nevskaya Palitra St. Petersburg

2.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Sonnet olajfesték készlet tökéletes választás diákok számára, illetve azoknak akik még csak most kezdenek olajfestékkel dolgozni. A gyártó az ár és a minőség optimális arányára helyezte a hangsúlyt. Kiváló választás a stúdióban végzett munkához és a gyakorlathoz is, valamint művészeti órák és szabadtéri- vagy beltéri tevékenységek számára.
A Nevskaya Palitra a legrégebbi és a leghíresebb orosz művészfesték gyártó.
A festékek gyártása során fényálló szerves pigmenteket alkalmaznak (színtónusukban hasonlóak a drágább kadmium- és kobalt-pigmentekhez). 
A Sonnet olajfestékek palettája tartalmazza a kezdők számára elengedhetetlen legnépszerűbb színeket. A legtöbb festéknek ugyanaz a száradási ideje, amely kiszámíthatóbbá teszi a munkafolyamatot.  Az analóg pigmentek tónusa (a címkén „A” jelöléssel) pontosan megfelel az eredeti színek színének.
Használható papírra, kartonra, vászonra, fára, bőrre, fémre és szövetre történő festésre. 
A Sonnet olajfesték készlet lehetővé teszi, hogy átérezze az anyaggal való munka finomságait, amelyek értékesek lesznek a professzionálisabb sorozatokra való áttérésben. 
A Sonett olajat külön tubusokban vagy 8 és 12 színben készítik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készlet színei és a csomag a gyártó tételétől függnek. 

Javasoljuk hozzá Basso, Corte Classic vagy Corte 3D feszített vásznaink bármelyikét.

A készlet tartalma: cinkfehér, világos sárga vagy középsárga, világos vörös vagy mélyvörös, ultramarin kék, világos kék vagy közép kék, ftalo zöld vagy fűzöld, égetett umbra, lámpa fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.