Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Promarker alkoholos filctoll O427 Cinnamon

1.650 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 203199

A ProMarker egy magas minőségű filctoll. Grafikusok, illusztrátorok, dizájnerek, tervezők, építészek nagy kedvence. Manga- és képregény rajzolására, színezésre is kiválóan alkalmas.

A filctollak ikerhegyűek. A részletes, alapos kidolgozáshoz egy pontvégű, vékonyabb heggyel rendelkezik amely 1-2 mm-es nyomot hagy. A nagyobb területek színezéséhez pedig egy szélesebb, vágott végű heggyel dolgozhatunk 7 mm vastagságban.

A filctoll alkohol alapú, ezért sokrétű felhasználásra ad lehetőséget, így számos felületre használható: papírra, üvegre, műanyagra, kerámiára stb. Tökéletesen keverhető. A különböző színek egymásra hordásával új színek létrehozása lehetséges, illetve lágy átmenetek előállítására is alkalmas a tinta nedvességétől függően.

148 színben áll rendelkezésre + Blender. A Blender egy színtelen,összemosó filc, mely segíti a színek finomhangolását. Segítségével a színeket profi módon lehet összemosni, árnyalni, világosítani stb.

A filctollak készletek formájában is megtalálhatóak, melyek praktikusan összeválogatott színeket tartalmaznak akár tematikusan is. Pl. 6 darabos bőrszín-tónus készlet, 12 darabos szürke színátmenetes készlet, 6 darabos pasztell készlet stb.

Mások ezeket keresték még

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.