Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet kétvégű alkoholos marker építészet 12 darabos készlet

8.190 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 211421451

A Építészet szett palettáját úgy válogatták össze, hogy minél élettel telibbé, valósághűbbé tudjuk varázsolni az épületeket, hidakat, kültéri építményeket stb.
A térbeli ábrázolás igényli mind a finomabb, lágyabb színeket mind az erőteljesebb, élnénket.
A fény-árnyék játéka pedig a szürke árnyalatokat teszik szükségessé. 

Az épületek vázlatszerű felrajzolásához tökéletes a  filctoll egyik végén található 7 mm-es ferde hegy, a  részletek kidolgozásához, finomításához pedig a kerek 0,7 mm-es hegy a legmegfelelőbb.

Továbbá a készletet egyszerűbb és összetett illusztrációkhoz, képregényekhez, mangákhoz, divat-illusztrációkhoz és egyéb kreatív alkotásokhoz tervezték.

Alkohol bázisú, nem toxikus, gyorsan szárad.

Háromszög alakú szárát sokan kedvelik, ugyanis a három oldalra könnyebben felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosít.

Használható: papírra, műanyagra, fémre, fára, üvegre.

A készlet tartalma: Pastell Yellow; Marigold; Carmine; Sakura; Briht Blue; Vivid Green; Cold Grey 0; Cold Grey 2; Cold Grey 3; Cold Grey 6; Cold Grey 8; Black.

Ha a ceruzával esetleg tűfilccel felrajzolt épületeket nem színesre hanem monokrómra szeretnénk színezni, akkor ajánljuk a 12 darabos szürke árnyalatos szettet. 

Tematikára épülve további 12 darabos készletek is kaphatók:
alapszín (basic) szett; állat szett; portré szett, ételek szett, szürke árnyalatok szett.  

Egyedi igények kielégítése végett a filctollak egyesével is megvásárolhatók.

A Sonnet markerek palettája külön-külön 110 színt tartalmaz, beleértve a kevert színeket. Félig áttetsző telítettségük által alkalmasak lazúrozásra és színátmenetek létrehozására.

A Sonnet márka időtlen voltát bizonyítja markereinek korszerű eleganciája, finom stílusa, egyedi színvilága és modern kivitele.

A marker a Szentpétervári híres Nevskaya Palitra terméke. 1900 óta ötvözik a hagyományos gyártási folyamatokat a modern technológiával, így garantálva a kimagasló minőséget.

Az optimális eredmény eléréséhez feltétlenül megfelelő papírt javaslunk. A markerekhez gyártott német Hahnemühle Layout tömb vagy a száraz és vizes technikára is alkalmas Bristol tömb egy tökéletes választás.  

Ezen kívül ajánljuk az amerikai Strathmore 400-as szériájú markertömbjét. 190 grammos, ragasztott, sima lapjai tömörek, nehezek és ellenállnak az átszivárgásnak.  

Hasonló, népszerű termékek:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.