Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonnet kétvégű alkoholos marker ételek 12 darabos készlet

8.190 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 211421802

A "Food" szett palettája élénk és lágy színeket egyaránt tartalmaz. Alkalmas a kontrasztos csendélet vagy éppen a monokróm ételillusztrációk rajzolásához.
Színárnyalatai a halványtól a mélyen telített tónusokig terjednek. A válogatással az ételek változatos textúráját is megjeleníthetjük. 

Továbbá a készletet egyszerűbb és összetett illusztrációkhoz, képregényekhez, mangákhoz, divat-illusztrációkhoz és egyéb kreatív alkotásokhoz tervezték.

Alkohol bázisú, nem toxikus, gyorsan szárad.

A két végén található különböző fejek - egy kerek 0,7 mm és egy ferde 7mm - univerzálisan használhatók és variálhatók az alapos kidolgozást igénylő munkákhoz. A kerek hegy ideális finom vonalak húzásához és kisebb részletek megmunkálásához, míg a ferde kiváló a nagy felületek gyors befedéséhez és kitöltéséhez.

Háromszög alakú szárát sokan kedvelik, ugyanis a három oldalra könnyebben felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosít.

Használható: papírra, műanyagra, fémre, fára, üvegre.

A készlet tartalma: Lemon; Cream; Coral Pink; Rose Pink; Pearl Lavender; Yellow Green; Pastel Peach; Naples Flesh; Burgundy; Terracotta; Burnt Sienna; Dusty Brown.

Tematikára épülve további 12 darabos készletek is kaphatók: alapszín (basic) szett; állat szett; portré szett, építészet szett, szürke árnyalatok szett.  

Egyedi igények kielégítése végett a filctollak egyesével is megvásárolhatók.

A Sonnet markerek palettája külön-külön 110 színt tartalmaz, beleértve a kevert színeket. Félig áttetsző telítettségük által alkalmasak lazúrozásra és színátmenetek létrehozására.

A Sonnet márka időtlen voltát bizonyítja markereinek korszerű eleganciája, finom stílusa, egyedi színvilága és modern kivitele.

A marker a Szentpétervári híres Nevskaya Palitra terméke. 1900 óta ötvözik a hagyományos gyártási folyamatokat a modern technológiával, így garantálva a kimagasló minőséget.

Az optimális eredmény eléréséhez feltétlenül megfelelő papírt javaslunk. A markerekhez gyártott német Hahnemühle Layout tömb vagy a száraz és vizes technikára is alkalmas Bristol tömb egy tökéletes választás.  

Ezen kívül ajánljuk az amerikai Strathmore 400-as szériájú markertömbjét. 190 grammos, ragasztott, sima lapjai tömörek, nehezek és ellenállnak az átszivárgásnak.  

Mások ezeket keresték még

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.